Meny

Aluminium- och stålpartier

Oavsett om det gäller stora eller små projekt bistår vi våra kunder med aluminium- och stålpartier. 

I samtliga av våra projekt ser vi till att priserna möter marknadens efterfrågan och att vi använder vår storlek som styrka. Det gör att vi alltid ser till att leverera vid varje projekt oavsett storlek, samtidigt som vi är flexibla och hjälpsamma i teamet. Vi känner varandra väl och har ett tätt och slagkraftigt samarbete. 

Vi arbetar alltid för att kunderna ska bli nöjda och känna trygghet under projektet och ge oss bra recensioner, så vi får möjlighet att genomföra fler projekt åt våra kunder. Vi arbetar för att även cheferna på kontoret ska höra snacket om hur bra och kvalitetssäkert vårt arbete varit vid projektet. 

Vi utför allt från små projekt med 1-2 dörrar till större projekt med över 50 meter höga fasader. Vårt montageteam är ett av de bättre i hela landet och ger oss möjlighet att räkna på en mängd olika jobb. Byggföretag med projekt i Västra Götaland och/eller längs med E6 ner till Malmö – tveka inte att kontakta oss på Lindelöfs Glas & Metall AB.

Altaninglasning

Oavsett mått är dina mått standard när det gäller altaninglasning. Vi vet att önskemål och utgångsläge kan variera kraftigt för olika projekt och personer, därför ser vi på Lindelöfs Glas & Metall AB till att alla glaspartier är måttanpassade. Vi kommer själva ut till våra kunder och kontrollerar, måttar och ger råd för hur arbetet ska genomföras på bästa tillvägagångssätt. 

Därefter lämnar vi en offert med prisförslag. Om detta möter kundens prisbild och blir godkänt påbörjar vi beställningen omgående. När profillängder och glas kommer till firman i Fritsla byggs allting ihop enligt kundens önskemål. Slutligen transporterar vi ut materialet och monterar ihop allting på plats. Och vips så har kunden ett nytt och fint inglasat uterum. 

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig med ditt unika uterum och altaninglasning så tveka inte på att kontakta oss på Lindelöfs Glas & Metall AB redan idag!

Follow Us: