Meny

Om oss

Med närmare 50 år i ryggen utför Lindelöfs Glas & Metall AB arbeten över hela Västra Götaland samt längst med kustremsan hela vägen ner till Malmö. När Ove Lindelöf startade företaget 1975 gick det företaget under namnet Lindelöfs Glasmästeri. Numera drivs företaget av Niklas Lindelöf och Fredrik Lindelöf som även bytt namn på företaget till dagens Lindelöfs Glas & Metall AB.

Tillsammans med ett erfaret team på sammanlagt nio kunniga spelare, arbetar vi med målsättningen att genomföra alla projekt till 100% enligt kundens önskemål. Vi arbetar dagligen för att skapa trygghet hos våra kunder och levererar aluminium- och stålpartier till företag och altaninglasningar till privatpersoner på flera håll runt om i landet.

Visste du att vi på Lindelöfs Glas & Metall AB dessutom har levererat glas- och aluminiumpartier till McDonalds restauranger i över 18 år. Det innefattar fler än 100 entreprenader åt snabbmatskedjan.

Vi är dessutom ensamma i Sverige om att producera både Sapa och Schücos aluminiumpartier, vilket gör att vi har möjlighet att få projekt som exempelvis Södra Älvsborgs psykiatri där de efterfrågade båda fabrikaten.


Follow Us: